Välkommen till Sweetpay

Vårt mål är att förändra dem traditionella betalningsmetoderna och förenkla vardagen för våra handlare och deras kunder.

Financial Tech Sweden AB är vårt företagsnamn men du känner oss säkert bäst som Sweetpay. Vår tekniska plattform heter nämligen Sweetpay och det är även den logotypen som pryder fakturorna som skickas ut via oss.

Vi har utvecklat en teknisk plattform som automatiserar faktureringsprocessen för företag inom olika branscher, samt en mobil delbetalnings och fakturalösning som fungerar ute i fysiska butiker. Vår butikslösning kräver inga integrationer från butikerna och dem slipper annat krångel som fasta kostnader och långa bindningstider. För konsumenten är det enkelt att handla då det som krävs är en smartphone vilket det flesta av oss idag har. Vi tror på enkelhet, säkerhet och effektivitet.

När du använder Sweetpay plattform idag är det Collector Bank som är kreditgivaren. Collector Bank är en av dem snabbast växande nischbankerna på marknaden, en innovativ bank som tekniskt sett ligger i framkant. Det ihop med vår plattform gör Sweetpay till vad vi tycker är marknadens enklaste, snabbaste och säkraste butikslösning för delbetalning och fakturaköp