SweetPay har jobbat med betalningslösningar sedan 2014, vi började med fakturaservice och öppnade 2015 dörrarna till vårt dotterbolag Delta Inkasso. Idag finns SweetPay i hela Norden och förenklar din och dina kunders vardag genom enkla och säkra digitala betalningar.


Fakturaservice

Vi hjälper er att få betalt utan att tumma på er relation med era kunder. Med Sweetpay Faktura Service låter ni oss skicka ut era fakturor och vi följer upp dem åt er.

Läs mer


Delbetalning

Vår butikslösning för enkla, snabba och säkra delbetalningar via mobilen.

Läs mer


Vad är SweetPay?

Vi har utvecklat en teknisk plattform för mobila delbetalnings- och fakturalösningar som fungerar i butiker. Vår butikslösning kräver inga integrationer eller annat krångel, Vi tror på enkelhet, säkerhet och effektivitet

– dessutom får du en kickback på allt du säljer via delbetalning på SweetPay.

 

När du annvänder SweetPays plattform idag så är det Collector Bank som är kreditgivaren till dina kunder. Collector Bank är en av dem snabbast växande nischbankerna på marknaden, en innovativ bank som tekniskt sett ligger i framkant. Det ihop med vår plattform gör SweetPay till vad vi tycker är marknadens enklaste, snabbaste och säkraste butikslösning för delbetalning och fakturaköp.

 

SweetPay has a rich set of APIs. Pick the one
relevant for your purposes below.